Rezultate – ALBIT®








CREȘTEREA CANTITATIVĂ – SPOR DE PRODUCȚIE

Spor de producție (valoare medie)

CULTURA
SPOR DE PRODUCTIE MEDIU %
CULTURA
SPOR DE PRODUCTIE MEDIU %
Grâu de toamnă
13,3
Ceapă verde
17,6
Grâu de primăvară
16,5
Ceapă (nap)
17,6
Porumb
11,6
Căpşună
38,9
Lucernă
33,9
Dovlecel
17,4
Floarea-soarelui
27,9
Morcov
10,9
Soia
19,6
Ovăz
21,9
Sfeclă de zahăr
16,2
Castraveţi
20,7
Sfeclă de masă
14,1
Ardei dulce
16,3
Rapiţă
42,9
Salată
12,7
Viţă de vie
15,6
Mei
26,1
Secară de iarnă
22,3
Trifoi
36,0
Cartof
20,0
Ciumare (Galega)
15,6
In (seminţe)
35,6
Agrişă
28,0
In (paie)
17,6
Varză albă
12,0
Vânătă
23,2
Varză de Pechin (chinezească)
12,5
Leguminoase furajere
15,7
Coacăză neagră
34,6
Măzăriche de primăvară
21,5
Sorg
18,0
Orez
19,3
Roșii
23.4
Vişină
7,0
Hrişcă
52,8
Mazăre
12,8